Download nu de nieuwe JMT-App

Gratis app
De nieuwe JMT-app is geschikt voor iPad 2 of nieuwer. Download hem gratis in de App Store. Opent u de app, dan komt u op de homepage met daarop onze productcategorieën, komende events en nieuwste producten van JMT. Eigenlijk zoals bij onze websites. Maar bestellen gaat met de JMT-app nu nóg gemakkelijker. En bovendien kunt u meubilair en tapijt orders aanmaken of wijzigen waar u maar wilt. Ook op de beursvloer of die van het congres/evenement.

Direct actueel overzicht
Via de ‘live order’ verwerken wij direct uw geplaatste of aangepaste orders. Zo kunt u real time de actuele stand van zaken zien. En dat voor al uw aanwezige klanten op bijvoorbeeld de beurs. Dat maakt het overbodig de hele papierhandel steeds mee te nemen. En heeft u nog vragen? Dan kunt u ook met ons chatten (via wifi of 3/4G op de beursvloer).

Zeer gebruiksvriendelijk
De JMT-app blinkt uit in gebruiksgemak. U hoeft zich niet steeds opnieuw aan te melden en belangrijke data worden al automatisch ingevuld. Verder biedt de app de grootste evenementenkalender van Europa. Werkelijk alle Europese events hebben wij voor u in de app opgenomen. Dat scheelt u veel speurwerk op internet. Kortom; download en bekijk de app. We zijn ervan overtuigd dat u straks net zo enthousiast zult zijn als wij.