JMT verlengt aantrekkelijke kortingsactie

KOP bv is professional in het ontwerpen en realiseren van beursstands, shop in shops, interieurs en displays. “Relaties die extra zorg, creativiteit en toegevoegde waarde bij het te behalen rendement van hun beursdeelname zoeken, vinden in ons de meest geschikte partner”, zegt directeur Marius Bos. “Vaak zijn het klanten met een grote behoefte aan ontzorging. Daar moet je een organisatie voor hebben die de lat zelf ook hoog legt.”
Altijd op tijd
Al ruim zes jaar bestelt KOP bij JMT, sinds kort dus met de nieuwe JMT-app. “De samenwerking is prettig en easy. Er is nooit gedoe, het is makkelijk bestellen en de producten zijn altijd op tijd. We hebben nog nooit meegemaakt dat er op de beurs dingen niet staan. En is er toch een knelpunt, dan lost JMT dat direct op. Bovendien denkt ze mee bij grotere projecten; ook erg prettig.” 
Betrouwbare partner
Volgens Bos werkt KOP bv aan langdurige relaties met klanten én leveranciers. “Je kunt natuurlijk gaan shoppen en kijken of het elders goedkoper kan. Maar hechte relaties geven rust in je operations. Onze branche is al hectisch genoeg. JMT is een partner op wie je kunt bouwen. Met de gewonnen prijzen lopen we nog net geen polonaise”, lacht Bos. “Maar we vinden het wel leuk; het is een sympathiek initiatief.”
Kortingactie verlengd Vanwege het succes, wordt de kortingsactie verlengd. Maak vijf orders aan via de JMT-app, en u krijgt € 250 korting op de zesde order.