Kennis delen op Duitse EuroShop

Story telling belangrijk
Maar JMT deelde nog meer kennis. Onder meer via twee interessante seminars. Karla Juegel is in Duitsland dé goeroe op het gebied van story telling. Zij toonde diverse tactieken om het brein te prikkelen, om de klant te laten stoppen en om een product op een andere, verrassende manier te presenteren. “Soms vertel je een verhaal met humor, een andere keer zet je een bekendheid in, zoals George Clooney in de verhalen van Nespresso. En een derde keer zorg je voor een bijzondere associatie”, zei Karla.
Samen sterk worden “Zo laat Mercedes Benz in een commercial een kip opdraven. Hoe je die ook wendt of keert, z’n kop blijft altijd in dezelfde positie. De nieuwe Mercedes idem dito, die blijft onder alle wegomstandigheden stabiel.” Op die manier blijken veel bedrijven hun product via story telling aan de man te brengen. Ook op beurzen en tijdens events. In een andere JMT-seminar belichtte de Amerikaanse Travis Stanton van Exhibition Magazine trends op het gebied van Exhibitions. Jean-Pierre: “De bezoekers waardeerden ons initiatief zeer. Kennis deel je immers om er samen sterk van te worden. En dat sluit weer goed aan bij ons serviceconcept: één groep, één geest, één oplossing!”