Olympisch goud voor sporters en klant

Wellicht plofte Vladimir Poetin er wel neer in de witte Big blo, de opvallende opblaasbare Chesterfield fauteuil. En terwijl ons oranje vorstenpaar van een heerlijk, helder pilsje genoot, ervoeren koning en koningin misschien wel het vorstelijk comfort van de nieuwe mosterdkleurige Amagni.
Keur aan meubilair Wit, oranje of mosterdkleur… sporters en bezoekers van het Holland Heineken House hadden slechts oog voor drie andere kleuren: goud, zilver en brons. Terwijl in een voortdurende stroom de winnende sporters over de Legendary Lane huppelden, was links en rechts van het erepad een keur aan barkrukken, tafels, softsofa’s, kunststofkuipjes, kapstokken, kleerhangers en wandkastjes te vinden. Alles van JMT! Gewild goud Eind november stuurde JMT al diverse vrachtwagens met containers naar Sochi. Die vervoerden zo’n achthonderd producten om ook dit jaar weer het Holland Heineken House een stijlvol cachet te geven. Ook de studio van Radio 538. Zo’n enorm aantal producten en zo’n flinke rijafstand verdienen eigenlijk ook een medaille. Maar JMT blijft bescheiden op de achtergrond. Walt telt, is het echte succes voor de klant. En met de enorme service en het zeer brede aanbod aan meubilair moet dat zeker leiden tot het gewilde goud!