Werkstudent/Stage Business Intelligence

Kan niemand om jouw data-analyses heen? Maak jij de beste rapportages en dashboards? Kun jij data verwerken en omzetten naar transparante resultaten? Dan is deze uitdaging als Werkstudent/Stage Business Intelligence een mooie kans.

Het is een boeiende tijd om aan de slag te gaan bij Boemer Rental Services Group. In een veranderende markt is het belangrijk dat we meegaan in toekomstige ontwikkelingen en dat we de data uit onze tools goed vertalen naar daadwerkelijke acties.

Wat houdt het in?
Als Werkstudent/Stage Business Intelligence verkrijg je belangrijke stuurdata uit één van onze systemen en zet je deze om naar concrete acties die onze services in Europa verbeteren. Je draagt direct bij aan het ontwikkelen van stuurinformatie en het beheren van een nieuwe tool voor een specifiek, reeds gedefinieerd project. Jouw analyses en rapportages dragen bij aan een verdere professionalisering binnen de Europese werkmaatschappijen van de groep. Het betreft een tijdelijke rol (+/- 3 maanden).

Dit ga je doen

• Ontwikkelen inzicht uit data tool
• Omzetten data naar transparante resultaten
• Bijdragen aan professionalisering van de Europese groep
• Cruciale inzichten verkrijgen voor toekomstige ontwikkelingen

Jouw profiel

• Analytisch HBO/WO denkniveau, studierichting: economie, wiskunde, bedrijfskunde
• 2e-3e-4e jaars Bachelor/Master student of zojuist afgeronde studie
• Interesse in ruwe data en het maken van analyses
• Inventief, resultaat- en communicatief vaardig

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Carlo Steenvoorden – csteenvoorden@boemer.eu